Blog
Plaka Kiralama

Plaka Kiralama Nedir ?


Plaka Kiralama özellikle Ticari Taksi sektöründe bulunan ve kazanç elde etmenizi sağlayan bir iş koludur. Ticari Taksi plakası D Segmentli Turkuaz renkli araçlara takılarak kullanılması ile oluşan bir Ticari Taksi sektörü olup, Plaka sahibi veya Galeriler aracılığı ile aylık sabit kira bedeli karşılığın’ da plaka kiralayarak ve bu planın D Segmentli bir araca takılması ile oluşan Plaka Kiralama yöntemidir.

 

Plaka Kiralama Sistemi

Plaka sahibi veya Galericiler aracılığı ile kiralamış olduğunuz Ticari Taksi Plakasını ÖTV ‘ li veya OTV ‘ siz olarak satın alacağınız D Segmentli bir araca takılması gerekmektedir. Turkuaz renk ‘de aracın damalarının yapıştırılmış, taksimetresi ve araç üstü taksi levhası takılmış olması gerekmekte olup ayrıca çalışma ruhsatı ‘ da alınmış olması gerekmektedir. Ayrıca Kiralayacağınız plakanın tipine göre araç renkleri farklılık göstermekte olup C Plaka Kiralama ‘ da araç rengi bordo damaları Turkuaz renkte olmaktadır.

 

Basit Plaka Kiralama

Plaka Kiralama ve Araç Alım işleminizi aracı galeri firmasın ‘ dan gerçekleştirdiğiniz de araç boyaması, ruhsat çıkartılması, taksimetre montajı, muayene gibi işlemlerin hiç biri ile uğraşmayacak anahtar teslim kurulu olarak plakanızı ve aracınızı alarak hemen aracı çalıştırmaya başlayabilirsiniz.

 

Plaka Fiyatları

İnternet de yapacağınız ufak bir araştırma ile ortalama Plaka Fiyatlarını öğrenebileceğiniz ayrıca Plaka Kiralamadan önce firmaları araştırabilir, firmalar hakkın ‘ da internet deki yorumları inceleyebilirsiniz. Plaka Kiralama konusunda size ışık tutacak bilgilere rahatça ulaşabilirsiniz.

Kiralayacağınız Plakanın tipine göre değişmekte olan Plaka Fiyatları  T Plaka ve C Plaka olarak ikiye ayrılmakta olup araç renkleri ve Plaka Kiralama Fiyatları ‘ da plaka tipine göre farklılık göstermektedir.

 

Firma Tercihi

Plaka Kiralama konusunda 40 yıllık tecrübeye sahip olan firmamız İstanbul ‘un 8 ayrı bölgesin de bulunan şubelerimiz ile en uygun Plaka Fiyatlarını sizlere sunmakta olup, şubelerimizi ziyaret ederek ‘ de hazır halde bulunan  D Segmenti  Skoda , Passat, Renault gibi farklı modeller deki araçlarımızı yerinde inceleyebilir  satış danışmanlarımız ‘ dan detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Düşük bütçeler ve kolay ödeme seçenekleri sunan firmamız ayrıca araçlarınızın bakım ve onarım hizmetlerini de yine tek elden yapmaktadır.

 

Şimdi bir Plaka Kiralayarak karlı bir iş kurmanın ve kendi işinizin patronu olmanın zamanı.